Denne personvernerklæringen beskriver hvordan www.k-orn.no samler inn, bruker og utleverer personopplysningene dine når du besøker eller foretar et kjøp fra nettstedet.

Innsamling av personopplysninger

Når du besøker nettstedet, samler vi inn visse opplysninger om enheten din, din interaksjon med nettstedet og informasjon som er nødvendig for å behandle kjøpene dine. Vi kan også samle inn ytterligere informasjon hvis du kontakter oss for kundestøtte. I denne personvernerklæringen refererer vi til all informasjon som unikt kan identifisere en person (inkludert informasjonen nedenfor) som "Personopplysninger". Se listen nedenfor for mer informasjon om hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor.

Informasjon om enheten

 • Eksempler på personopplysninger som samles inn: versjon av nettleser, IP-adresse, tidssone, informasjon om informasjonskapsler, hvilke nettsteder eller produkter du ser på, søkeord og hvordan du samhandler med nettstedet.
 • Formålet med innsamlingen: å laste inn nettstedet nøyaktig for deg, og for å utføre analyser på nettstedets bruk for å optimalisere nettstedet vårt.
 • Samlingskilde: Samles inn automatisk når du åpner nettstedet vårt ved hjelp av informasjonskapsler, loggfiler, sporingsbilder, tagger eller piksler.
 • Utlevering for et forretningsformål: delt med vår prosessor Shopify.

Bestillingsinformasjon

 • Eksempler på personopplysninger som samles inn: navn, faktureringsadresse, leveringsadresse, betalingsinformasjon (inkludert kredittkortnumre, e-postadresse og telefonnummer.
 • Formålet med innsamlingen: å levere produkter eller tjenester til deg for å oppfylle kontrakten vår, for å behandle betalingsinformasjonen din, ordne frakt og gi deg fakturaer og/eller ordrebekreftelser, kommunisere med deg, screene bestillingene våre for potensiell risiko eller svindel, og når du er i tråd med preferansene du har delt med oss, gi deg informasjon eller reklame relatert til våre produkter eller tjenester.
 • Samlingskilde: samlet inn fra deg.
 • Utlevering for et forretningsformål: delt med vår prosessor Shopify, Stripe https://stripe.com/en-no/privacy-center/legal , VIPPS https://www.vipps.no/vilkar/vipps-privacy-protection-policy/ .

Informasjon om kundestøtte

 • Eksempler på personopplysninger som samles inn: navn, faktureringsadresse, leveringsadresse, betalingsinformasjon (inkludert kredittkortnumre, e-postadresse og telefonnummer.
 • Formålet med innsamlingen: å gi kundestøtte.
 • Samlingskilde: samlet inn fra deg.
 • Offentliggjøring for et forretningsformål:

Mindreårige

Nettstedet er ikke ment for personer under 16 år. Vi samler ikke inn personopplysninger fra barn med hensikt. Hvis du er forelder eller foresatt og mener at barnet ditt har gitt oss personopplysninger, kan du kontakte oss på adressen nedenfor for å be om sletting.

Deling av personopplysninger

Vi deler personopplysningene dine med tjenesteleverandører for å hjelpe oss med å levere tjenestene våre og oppfylle kontraktene våre med deg, som beskrevet ovenfor. For eksempel:

 • Vi bruker Shopify til å drive nettbutikken vår. Du kan lese mer om hvordan Shopify bruker personopplysningene dine her: https://www.shopify.com/legal/privacy.
 • Vi kan dele dine personopplysninger for å overholde gjeldende lover og forskrifter, for å svare på en stevning, ransakingsordre eller annen lovlig forespørsel om informasjon vi mottar, eller for å på annen måte beskytte våre rettigheter.

Bruke personlige opplysninger

Vi bruker personopplysningene dine til å levere tjenestene våre til deg, som inkluderer: tilby produkter for salg, behandle betalinger, frakt og oppfyllelse av bestillingen din, og holde deg oppdatert på nye produkter, tjenester og tilbud.

Lovlig grunnlag

I henhold til EUs personvernforordning ("GDPR"), hvis du er bosatt i Det europeiske økonomiske samarbeidsområdet ("EØS"), behandler vi dine personopplysninger under følgende lovlige grunnlag:

 • Ditt samtykke;
 • Utførelsen av kontrakten mellom deg og nettstedet;
 • Overholdelse av våre juridiske forpliktelser;
 • For å beskytte dine vitale interesser;
 • Å utføre en oppgave utført i offentlig interesse;
 • For våre legitime interesser, som ikke overstyrer dine grunnleggende rettigheter og friheter.

Oppbevaring

Når du legger inn en bestilling gjennom nettstedet, vil vi beholde personopplysningene dine for våre registre med mindre og til du ber oss om å slette denne informasjonen. Hvis du vil ha mer informasjon om din rett til sletting, kan du se avsnittet «Dine rettigheter» nedenfor.

Automatisk beslutningstaking

Hvis du er bosatt i EØS, har du rett til å protestere mot behandling utelukkende basert på automatisert beslutningstaking (som inkluderer profilering), når denne beslutningstakingen har en juridisk effekt på deg eller på annen måte påvirker deg betydelig.

Vi  engasjerer oss ikke i helautomatiske beslutninger som har en juridisk eller på annen måte betydelig effekt ved bruk av kundedata.

Prosessoren vår Shopify bruker begrenset automatisert beslutningstaking for å forhindre svindel som ikke har en juridisk eller på annen måte betydelig effekt på deg.

Tjenester som inkluderer elementer av automatisert beslutningstaking inkluderer:

 • Midlertidig avslag på IP-adresser tilknyttet gjentatte mislykkede transaksjoner. Denne nektingslisten vedvarer i et lite antall timer.
 • Midlertidig nekterliste over kredittkort tilknyttet nektet ip-adresser. Denne nektingslisten vedvarer i et lite antall dager.

Informasjonskapsler

En informasjonskapsel er en liten mengde informasjon som lastes ned til datamaskinen eller enheten din når du besøker nettstedet vårt. Vi bruker en rekke forskjellige informasjonskapsler, inkludert informasjonskapsler for funksjonalitet, ytelse, annonsering og sosiale medier eller innhold. Informasjonskapsler gjør nettleseropplevelsen din bedre ved å la nettstedet huske handlingene og preferansene dine (for eksempel valg av pålogging og region). Dette betyr at du ikke trenger å skrive inn denne informasjonen på nytt hver gang du går tilbake til området eller blar fra én side til en annen. Informasjonskapsler gir også informasjon om hvordan folk bruker nettstedet, for eksempel om det er første gang de besøker eller om de er en hyppig besøkende.

Vi bruker følgende informasjonskapsler for å optimalisere opplevelsen din på nettstedet vårt og for å levere tjenestene våre.

Informasjonskapsler som er nødvendige for butikkens funksjon

Navn

Funksjon

_ab

Brukes i forbindelse med tilgang til administrator.

_secure_session_id

Brukes i forbindelse med navigasjon gjennom en butikk.

kjerre

Brukes i forbindelse med handlekurv.

cart_sig

Brukes i forbindelse med utsjekking.

cart_ts

Brukes i forbindelse med utsjekking.

checkout_token

Brukes i forbindelse med utsjekking.

hemmelighet

Brukes i forbindelse med utsjekking.

secure_customer_sig

Brukes i forbindelse med kundepålogging.

storefront_digest

Brukes i forbindelse med kundepålogging.

_shopify_u

Brukes til å gjøre det enklere å oppdatere kundekontoinformasjon.

Rapportering og analyse

Navn

Funksjon

_tracking_consent

Sporingsinnstillinger.

_landing_page

Spor landingssider

_orig_referrer

Spor landingssider

_s

Shopify analyse.

_shopify_s

Shopify analyse.

_shopify_sa_p

Shopify analyse relatert til markedsføring og henvisninger.

_shopify_sa_t

Shopify analyse relatert til markedsføring og henvisninger.

_shopify_y

Shopify analyse.

_y

Shopify analyse.

Hvor lenge en informasjonskapsel forblir på datamaskinen eller mobilenheten din, avhenger av om det er en "vedvarende" eller "økt" informasjonskapsel. Øktinformasjonskapsler varer til du slutter å surfe og vedvarende informasjonskapsler varer til de utløper eller slettes. De fleste informasjonskapslene vi bruker er vedvarende og utløper mellom 30 minutter og to år fra datoen de lastes ned til enheten din.

Du kan kontrollere og administrere informasjonskapsler på forskjellige måter. Vær oppmerksom på at fjerning eller blokkering av informasjonskapsler kan ha negativ innvirkning på brukeropplevelsen din, og deler av nettstedet vårt er kanskje ikke lenger fullt tilgjengelig.

De fleste nettlesere godtar informasjonskapsler automatisk, men du kan velge om du vil godta informasjonskapsler gjennom nettleserkontrollene dine, ofte funnet i nettleserens "Verktøy" eller "Innstillinger" -meny. Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du endrer leserinnstillingene eller blokkerer, behandler eller filtrerer informasjonskapsler, finner du i nettleserens hjelpefil eller via områder som www.allaboutcookies.org.

Vær også oppmerksom på at blokkering av informasjonskapsler kanskje ikke helt forhindrer hvordan vi deler informasjon med tredjeparter, for eksempel våre annonseringspartnere. Følg instruksjonene i avsnittet «Atferdsannonsering» ovenfor for å utøve rettighetene dine eller velge bort visse bruksområder for informasjonen din av disse partene.

Ikke spor

Vær oppmerksom på at fordi det ikke er noen konsistent bransjeforståelse av hvordan du svarer på "Ikke spor" -signaler, endrer vi ikke vår datainnsamlings- og brukspraksis når vi oppdager et slikt signal fra nettleseren din.

Endringer

Vi kan oppdatere denne personvernerklæringen fra tid til annen for å gjenspeile for eksempel endringer i vår praksis eller av andre operasjonelle, juridiske eller forskriftsmessige årsaker.

Kontakt

For mer informasjon om vår personvernpraksis, hvis du har spørsmål, eller hvis du ønsker å klage, kan du kontakte oss via e-post på hei@k-orn.no eller via post ved hjelp av detaljene nedenfor:

Korn as, Trelastveien 12 H, 1415 Oppegård, Norge

Sist oppdatert: [19.01.2022]

Hvis du ikke er fornøyd med vårt svar på klagen din, har du rett til å sende inn klagen din til den relevante databeskyttelsesmyndigheten https://www.datatilsynet.no/